Autisme op de werkvloer

In deze training brengen we jouw taken en verantwoordelijkheden als professional in kaart. Je koppelt theorie rondom autisme aan jouw eigen praktijk en gaat op onderzoek uit. We geven jou richting om dilemma’s te herkennen en om te vormen naar oplossingen.
Locatie
Den Bosch

Klaar voor de volgende stap?

Meld je meteen aan en start met je nieuwe ontwikkeling

Aanmelden

Voor wie?

Fontysprofessionals

Om je te ontwikkelen naar:
Expert | Kennisdeler | Coach

Deze cursus is voor iedereen die werkt met leerlingen, studenten of cliënten met autisme van elke leeftijd. Dit betekent dat je zowel werkzaam kunt zijn in het onderwijs, zorg of op ZZP-basis.

Omschrijving

Word jij als professional uitgedaagd bij het werken met leerlingen, studenten of cliënten met autisme? Weet jij wat jouw taken, rollen en verantwoordelijkheden zijn op dit gebied? Geef hier een concrete invulling aan met de cursus 'Autisme op de Werkvloer'. In deze cursus brengen we jouw taken, rollen en verantwoordelijkheden als professional in kaart. Je koppelt theorie rondom autisme aan jouw eigen praktijk en gaat op onderzoek uit. We geven jou de handvatten om dilemma's te herkennen en om te vormen naar oplossingen.

Tijdsinvestering:

Gedurende een periode van acht weken vindt er wekelijks op dinsdagmiddag van 14.00 - 17.00 uur een interactieve bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomsten stel je onder begeleiding een casus op. Via deze casus pas je de opgedane theorie toe in de praktijk. Naast deze 24 uur besteed je nog ongeveer 31 uur aan zelfstudie. 

Data en tijden

Het eerstvolgende startmoment is in november 2022. Daarna start de cursus weer in maart 2023.

Meer info

Ilonka van der Sommen
i.vandersommen@fontys.nl

Kosten: € 1350