Peer Intervisie Lectoren

De peer groep intervisie voor ​​lectoren is een leerzame, impactvolle interventie waarbij het leren van en met elkaar centraal staat. De kans om te werken met lectoren uit diverse lectoraten en met actuele, herkenbare casuïstiek uit de dagelijkse praktijk draagt bij aan het lerend en zelfsturend vermogen van jouzelf én van Fontys!
Locatie
Eindhoven
Startdatum
Op aanvraag

Klaar voor de volgende stap?

Meld je meteen aan en start met je nieuwe ontwikkeling

Aanmelden

Voor wie?

Onderzoekers/lectoren

Om je te ontwikkelen naar:
Onderzoeker

Omschrijving

Peer groep intervisie voor ​​lectoren is een leerzame, impactvolle interventie gebleken waarbij het leren van en met elkaar centraal staat. De kans om te werken met lectoren uit diverse lectoraten en met actuele, herkenbare casuïstiek uit de dagelijkse praktijk draagt bij aan het lerend en zelfsturend vermogen van de persoon en organisatie.

Resultaat

  • Een leeromgeving creëren waar binnen deelnemers elkaar coachen op verschillende actuele thema's vanuit de dagelijkse praktijk en dit ook proactief continueren buiten de intervisie sessies.
  • Inhoudelijke verdieping realiseren door te reflecteren op ervaringen in de professionele rol.
  • Groepsdynamica (h)erkennen door te reflecteren op een ieders eigen rol in de peer groep intervisie sessies en hoe deze zich relateren tot de dagelijkse praktijk.

Data en tijden

​Heb je interesse? Stuur dan een mail naar hrlearningdevelopment@fontys.nl​.
We zetten je dan op de lijst zodat je geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen over deze intervisie. 

Meer info

Jessica van Brakel
hrlearningdevelopment@fontys.nl

Kosten: € 0