De impact van artificiële intelligentie op ons dagelijkse leven


Datum: 30 maart
Tijdstip: 19.30u - 21.00u
Locatie: LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg (achter centraal station

Inhoud

We hebben het misschien niet altijd in de gaten, maar artificiële intelligentie (AI) heeft een grote invloed op ons dagelijkse leven. Het zit in je auto, in je slimme thermostaat, je smartphone en zelfs in je wasmachine. Nieuwe technologieën kunnen ons veel moois brengen, maar kunnen ons ook schaden. Fontys-onderzoekers Erdinç Saçan, Jo-An Kamp en docent Danny Bloks zullen in dit openbaar college beide kanten van de medaille tonen en je helpen hierin een goede balans te vinden.

Openbare colleges Fontys

In de hedendaagse wereld ben je nooit uitgeleerd. Een leven lang nieuwsgierig blijven is dan ook geen keuze meer, maar een must. Fontys is als kennispartner actief in de regio om de professionals van de toekomst op te leiden. We willen onze kennis niet alleen delen met onze studenten, maar ook met jou. In toegankelijke openbare colleges gaan onze docenten, studenten en lectoren in op actuele ontwikkelingen en thema’s. Dat levert je niet alleen kennis en informatie op, maar ook verrassende inzichten. Meer informatie over onze colleges vind je op de website.

Bijwonen?

De toegang is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht. Fontys Hogeschool organiseert dit college in samenwerking met de Kennismakerij (bibliotheek Midden-Brabant).

Aanmelden