Kennissessie leeruitkomsten


Datum: 27 maart
Tijdstip: 14.30u tot 16.30u
Locatie: Fontys Hogeschool Kind en Educatie in Den Bosch en online

Inhoud
Werken met leeruitkomsten gaat echt iets anders vragen van de onderwijsprofessional, maar wat dan? Denk jij weleens ‘wat zijn leeruitkomsten precies, hoe zien ze eruit, hoe kan ik ermee werken?' én wil je er meer over weten? Kom dan naar de vierde kennissessie over leeruitkomsten: vereisten in de begeleiding en coaching.

Programma

RONDE 1 - 14.30 -15.20 uur

Workshop 1 (op locatie): Begeleiden van leren in groepen
In deze sessie neemt Annemarie van den Broek je mee in hoe het begeleiden van leren in groepen anders is dan individuele coaching van studenten.

Workshop 2 (online): Begeleiding bij het werken met leeruitkomsten: valkuilen en oplossingen
Lector Anje Ros laat in deze online workshop zien hoe je samen betekenis kunt geven aan leeruitkomsten en studenten hierin kunt begeleiden.

RONDE 2 - 15.30 - 16.20 uur

Workshop 1 (op locatie):Begeleiding bij het werken met leeruitkomsten: valkuilen en oplossingen
Lector Anje Ros laat in deze workshop zien hoe je samen betekenis kunt geven aan leeruitkomsten en studenten hierin kunt begeleiden.

Workshop 2 (online):Leren kiezen
Irene Belmon, Elke Rooijakkers en Nadine van der Hart, studiekeuzeadviseurs van Dienst SV, gaan in deze online inspiratiesessie in op hoe het keuzeproces van studenten eruit ziet en wat zij nodig hebben om hun eigen route te bepalen.

Meer informatie over de workshops vind je hier.

Terugkijken

De presentaties en/ofopnames van voorgaande workshops vind je op de portal van de transitie (naar beneden scrollen op de pagina naar Documenten bijeenkomsten) .

Graag vernemen we vóór 20 maart of je erbij bent op 27 maart.

Aanmelden