Update Fontys for Society: Liggen we op koers?

Eens in de maand praat Sander Peters je namens het college van bestuur bij over de strategische besluiten die het college neemt. Deze keer gaat het over de tussenstand van de strategie Fontys for Society, de internationaliseringsplannen van Fontys en de kaders van het talentgericht onderwijs.

Begin 2021 presenteerden we onze strategie: Fontys for society. De ambities voor de periode tot 2025 zijn daarmee helder en duidelijk. Maar daarmee zijn we er nog niet natuurlijk. Om deze ambities te realiseren - en dus om daadwerkelijk een talentgericht, onderzoekend en wendbaar Fontys te worden - moeten en willen we nog stappen zetten.

Met enige regelmaat neemt het college van bestuur strategische besluiten die de realisatie van deze ambities dichterbij brengen. Deze besluiten hebben niet zelden ook gevolgen voor vrijwel iedereen binnen onze gemeenschap - zéker voor studenten en docenten.

Daarom publiceren we vanaf begin 2022 iedere maand een ‘update’, met daarin niet alleen de besluiten maar ook aandacht voor de context waarin en de overwegingen op basis waarvan het college van bestuur deze beslissingen neemt.

Update college ven bestuur

Auteur: Sander Peters (strategisch adviseur communicatie cvb)

Reacties

De redactie keurt reacties voordat ze geplaatst worden. Dit doen wij alleen op werkdagen. Reacties die niet over de inhoud van het artikel gaan en kwetsend kunnen zijn voor (groepen) mensen, worden niet toegelaten op dit platform.