Wendbaar

Om goed onderwijs en onderzoek te kunnen faciliteren aan 5.000 medewerkers en ruim 44.000 studenten is het van belang dat Fontys zich kan aanpassen aan veranderingen. Lees op deze pagina hoe Fontys een wendbare organisatie wil worden.

Nieuws en achtergrond thema Wendbaar

 • 1 maart
 • Wendbaar

IT: Niemand weet hoe de wereld er over drie jaar uitziet

Achter de (computer)schermen voltrekt zich een revolutie in werken en denken waardoor het aanbod van dienst IT nog beter wordt afgestemd op de behoeften van collega’s. Jasper Maas en Jack van de Ven lichten het graag toe.

Lees verder
 • 10 februari
 • Wendbaar

Informatieveiligheid: laat jij het raam op een kier staan?

De komende maanden start Fontys een waar offensief om bij iedereen tussen de oren te krijgen hoe belangrijk het veilig omgaan met digitale middelen en persoonlijke gegevens is. Wat betekent dat voor jouw werk?

Lees verder
 • 10 februari
 • Wendbaar

Onderzoek naar medewerkers met 'cognitief talent'

Fontys wil niet alleen de talenten van studenten optimaal tot ontwikkeling laten komen, ook die van haar medewerkers. Fontys start daarom een onderzoek naar medewerkers met 'cognitief talent'. Belangstellenden kunnen zich melden.

Lees verder

Boegbeelden

  Sofie Moresi, docentprofessionalisering

  Samen met haar team ontwierp Sofie Moresi, programmaleider Docentprofessionalisering, negen rollen waarin professionals van Fontys zich verder kunnen ontwikkelen, met hun team of op persoonlijk vlak.

  Lees meer

  Monique van Gestel, portfoliomanager

  PMO is een nieuwe loot aan de tak bij het college van bestuur en Monique van Gestel geeft er leiding aan. Haar team zorgt voor sturing en professionalisering van de programma’s en projecten die voortkomen uit de strategie Fontys for Society.

  Lees meer

  Hub Gerats, corporate information security officer

  De veiligheid van digitale gegevens van Fontys beschermen, dat is de hoofdtaak van Hub Gerats. Het belang daarvan is in deze digitale wereld niet te onderschatten en er zijn nog flinke stappen te zetten.

  Lees meer

  Jakob Sutmuller, vastgoed- en campusontwikkeling

  De campus van de toekomst is een ‘sticky campus’, waar iedereen graag verblijft en blijft hangen. Die bovendien past bij de nieuwe onderwijsontwikkelingen. Daarvoor Jacob Sutmuller zich in.

  Lees meer

Meedoen of meer weten?

Welke initiatieven zijn er bij Fontys rond het thema 'wendbaar Fontys'? Van netwerken en websites tot projecten en programma's? Klik hier rechts op de button voor een handig overzicht.

Ontwikkelmogelijkheden

 • Wendbaar

Cursus Netwerken - Samen kom je verder

Deze cursus geeft je bewustwording, inzicht en handvatten hoe je jouw netwerk kunt inzetten om je doelen te bereiken.

Locatie
Eindhoven
Duur
1 dagdeel
Startdatum
Meerdere startdata
Lees verder
 • Wendbaar

Informatiebijeenkomst auteursrecht

Behandeling van actuele zaken op het gebied van auteursrecht en praktijk casussen.

Locatie
Eindhoven
Duur
1 bijeenkomst
Startdatum
16 februari
Lees verder
 • Wendbaar

Training Nieuwe leden examencommissies

Deze bijeenkomst is bedoeld voor nieuwe voorzitters en leden van examencommissies om snel vertrouwd te raken met taken en bevoegdheden van examencommissies, het behandelen van verzoeken van studenten en de procedure bij het College van beroep voor de examens.

Locatie
Eindhoven
Duur
1 bijeenkomst
Startdatum
07 februari
Lees verder
 • Wendbaar

Training Omgaan met klachten

Tijdens deze training wordt het volgende besproken: de toepasselijke kaders, procedures, regelingen, bevoegdheden, rollen en taken van bij klachten betrokkenen en van de (eventuele) klachtencommissie.

Locatie
Eindhoven
Duur
1 bijeenkomst
Startdatum
14 maart
Lees verder