Meer vitaliteit? Ga op ademtraining of met je hond ‘speuren

Kun jij wel wat ‘ontspanning’ gebruiken? Fontys Vitaal biedt op verschillende data in maart en april weer twee bijzondere workshops aan: de Ademworkshop en Speuren met je hond.

Beide workshops worden aangeboden door de dienst P en O die met het programma Fontys Vitaal medewerkers wil ondersteunen bij hun vitaliteit.

Ademworkshop

Fontyscollega Lonneke Schilders is behalve docent bij Pedagogiek ook ademexpert. Zij verzorgt de Ademworkshop van telkens een uur op 9, 16 en 22 maart. Ze geeft eenvoudige en concrete ademoefeningen die helpen om je te ontspannen, je hoofd leeg te maken en je energieker te voelen.

Je leert wat de invloed van je ademhaling is op je gezondheid en wat ademhaling kan betekenen voor je vitaliteit en ontspanning. Je krijgt zicht op je eigen ademhalingspatroon en leert eenvoudige ademhalingsoefeningen die je gemakkelijk zelf kun inzetten.

Aanmelden

Mantrailing

Je leert ook je collega's beter kennen.
Je leert ook je collega's beter kennen.

Met je eigen hond door het bos struinen, waarbij je gebruik maakt van het reukvermogen van je hond om ‘vermiste personen’ te vinden. Daarover gaat de workshop Speuren met je hond. Die wordt gegeven door een mantrailing-intructeur (specialist op het gebied van speuren naar vermiste personen door honden).

Deze training geeft je niet alleen meer inzicht in hoe jij en je hond op elkaar reageren, maar je leert in een ontspannen sfeer ook je collega’s beter kennen. Deze training van een dag wordt gegeven op 5, 12 en 19 april. Er kunnen zes mensen per keer aan meedoen.

Aanmelden

Auteur: Petra Merkx

Reacties

De redactie keurt reacties voordat ze geplaatst worden. Dit doen wij alleen op werkdagen. Reacties die niet over de inhoud van het artikel gaan en kwetsend kunnen zijn voor (groepen) mensen, worden niet toegelaten op dit platform.

  • Vitaal

Ademworkshop

Tijdens deze workshop leert ademexpert Lonneke Schilders je wat de invloed van je ademhaling op je gezondheid is. Met eenvoudige en concrete ademoefeningen kun je meteen zelf verandering aanbrengen in je leven.

Locatie
Online
Duur
1 uur
Lees verder