Jurisprudentiebijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst worden recente uitspraken van het College van beroep voor de examens Fontys besproken. Tevens worden relevante oordelen van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, andere rechtsprekende instantie en (landelijke) beroeps- en klachtencommissies besproken.
Locatie
Eindhoven
Duur
1 bijeenkomst
Startdatum
05 november
Locatie
Eindhoven
Duur
1 bijeenkomst
Startdatum
14 november

Klaar voor de volgende stap?

Meld je meteen aan en start met je nieuwe ontwikkeling

Aanmelden

Voor wie?

Fontysprofessionals

Om je te ontwikkelen naar de Fontysrol(len):
Expert | Kennisdeler

Omschrijving

Tijdens deze bijeenkomst worden recente uitspraken van het College van beroep voor de examens Fontys besproken. Tevens worden relevante oordelen van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, andere rechtsprekende instanties en (landelijke) beroeps- en klachtencommissies besproken. Het doel hiervan is om uitspraken nader toe te lichten en aan te geven op welke wijze opleidingen en examencommissies overwegingen uit deze procedures bij hun werkzaamheden kunnen betrekken. Tijdens deze bijeenkomst komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: beroep tegen een bindend negatief studieadvies en beslissingen van de examencommissie inzake fraude, beoordeling, vrijstelling en bijzondere voorzieningen voor studenten met een functiebeperking. Tot slot is deze bijeenkomst geschikt om kennis met elkaar te delen.

Resultaat

Na deze bijeenkomst beschik je over juridische kennis en ervaring over beroepsprocedures gericht tegen beslissingen van examencommissies.

Datum en tijd:

Er zijn twee bijeenkomsten:

Locatie:

Rachelsmolen Eindhoven, gebouw R3, ruimte 2.72 en 2.73

Meer info

Sjors van der Heiden

Kosten: N.v.t.

Georganiseerd door: Dienst Onderwijs en Onderzoek