Overtuigend schrijven

Kwaliteitscheck
Monique van Gorkum en Esse Heij leren je doeltreffende en overtuigende notities te schrijven, afgestemd op je eigen praktijk.
Locatie
Duur
2 bijeenkomsten

Klaar voor de volgende stap?

Meld je meteen aan en start met je nieuwe ontwikkeling

Aanmelden

Voor wie?

Fontysprofessionals

Om je te ontwikkelen naar de Fontysrol(len):
Expert | Innovator | Kennisdeler

Omschrijving

Wij, Monique van Gorkum en Esse Heij, docenten van de modulaire deeltijdopleiding HRM, verzorgen een training , waarin we de deelnemers leren hoe doeltreffende, overtuigende notities te schrijven, afgestemd op de eigen praktijk.
We besteden kort aandacht aan hoe Artificial Intelligence’ hierbij - als je dat wilt - behulpzaam kan zijn.

In het eerste dagdeel gaan we in op het belang van overtuigend schrijven en reiken we een methode aan waarmee we aan het werk gaan.
Als opdracht voor het tweede dagdeel schrijft de deelnemer een notitie (van maximaal 2 A4tjes) over een, binnen het eigen instituut/dienst relevant onderwerp. Met een collega-deelnemer voer je daarna een peer review uit.
In het tweede dagdeel bespreken we een twee-/drietal notities en staan we stil bij een aantal AI-tools en hun bruikbaarheid voor het schrijven van een notitie.

De training zal twee dagdelen in beslagnemen én maximaal 4 uur huiswerk.

Wij streven ernaar een interactieve, op ieders context afgestemde korte training te mogen verzorgen waarvan ieder na afloop in de praktijk constructief gebruik kan maken.

Data en tijd / locatie

Nader te bepalen

Meer info

Kosten: € 395,00

Georganiseerd door: Fontys Hogeschool HRM en Psychologie