Wie, wat, waar duurzaam

Welke projecten, programma's, netwerken, websites en andere initiatieven heeft Fontys rond de kernwaarde 'duurzaam Fontys'?

Met deze pagina wil Fontys Hub medewerkers van Fontys en andere belangstellenden een overzicht geven van de belangrijkste initiatieven bij Fontys op genoemd thema. Volledig zijn we (nog) niet. Vind je dat jouw project - dat bijdraagt aan het thema 'duurzaam Fontys' - ook op deze pagina hoort? Neem dan contact met ons op!

Stuur een mail

Lectoraten en kennisthema's

  Circulaire Transitie

  Het lectoraat Circulaire Transitie is onderdeel van het Fontys Expertisecentrum Circulaire Transitie. Het richt zich met name op het verbinden van bestaande lectoraten in het technisch, economische en sociale domein op het gebied van circulaire economie en de energietransitie.

  Lees meer

Expertise- en kenniscentra

  Duurzaamheid en circulariteit

  Kennis op het gebied van circulariteit en duurzaamheid komt samen in het Center of Expertise FECT, voorheen bekend als het Fontys Expertisecentrum Circulaire Transitie. FECT voert praktijkgericht onderzoek uit naar de overgang van een lineaire naar een circulaire economie en de energietransitie.

  Lees meer